4H-vaikuttajanuoret

Yhdeksän nuorta

4H-vaikuttajanuoret on 15-28-vuotiaiden 4H-harrastajien verkosto. Vaikuttajanuoret edustavat 4H-harrastajia erilaisissa nuoriso- ja sidosryhmätapahtumissa sekä Suomen 4H-liiton päätöksenteossa.

yhdeksän nuorta

4H-vaikuttajanuoret 2022

Rasmus, Eevi, Enni, Oskar, Erika, Saana, Vilhelmiina, Joona, Emilia, Matilda, Melissa, Annina

Tutustu meihin tarkemmin 4h.fi-sivulla

Mitä 4H-vaikuttajanuoret tekevät?

4H-vaikuttajanuoret tuovat nuorten ääntä kuuluville ja ovat mukana tekemässä ja kehittämässä nuorten näköistä 4H:ta. Kuitenkin vaikuttajanuorissa toimiminen on paljon muutakin kuin edustamista; toiminnasta saa uusia ystäviä, hienoja kokemuksia sekä uusia oppeja.

Ryhmässä on noin 12 henkilöä. Yhden vaikuttajanuoren toimikausi kestää kaksi vuotta. Puolet ryhmästä vaihtuu vuosittain.

Suomen 4H-liitto koordinoi vaikuttajanuorten toimintaa ja mahdollistaa toiminnan ideoiden sparrauksen, mentoroinnin ja toimintabudjetin muodossa.

Hae mukaan 4H-vaikuttajanuoriin

Hakuaika vaikuttajanuoriin oli 1.11.-30.11.2021. Tässä haussa haettiin vaikuttajanuoriin valitaan ryhmän jäseniä vuosiksi 2022-2023. 

4H-vaikuttajanuoret haluavat lisätä 4H-toiminnan tunnettuutta ja kannustaa uusia nuoria toimintaan, joten kaikenlaiset 4H-harrastajat ovat tervetulleita mukaan. Toivomme hakijoiksi monenlaisia nuoria niin eri sukupuolia olevia, eri-ikäisiä, kuin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Pyrimme myös kokoamaan ryhmän niin, että jäseniä on ympäri Suomen.

Vuoden 2022 aikana vaikuttajanuorten ryhmässä pilotoidaan vaikuttajavalmennusta, josta osallistujat saavat opintopisteytetyn todistuksen.

Lisätietoja:
Anni Hirvonen
anni.hirvonen@4h.fi
p. 050 441 8636