Bisnestä kehiin 8.9.2022

Bisnestä kehiin on Yrittäjän päivän viikon idearikkain tapahtuma, jossa nuoret kehittävät yritysideoita 20 minuutissa – syttyykö lamppu?

Tapahtuman juontaa tubettaja Roni Back ja mukana on sekä nuoria että menestyneistä yrityksistään tunnettuja vieraita ja yrittäjyyden asiantuntijoita. Tapahtumaa pääsee seuraamaan livestriimissä tällä sivulla 8.9.2022 klo 10–11. Tapahtuma on suunnattu nuorille ja kaikille nuorten yrittäjyydestä kiinnostuneille tahoille. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Nordean kanssa.

Katso Bisnestä kehiin -tapahtuman tallenne:

Ohjelma

Tapahtuman avaus

Roni Back

Nuoret lähtevät kehittelemään yritysideoita 20 minuutissa – syttyykö lamppu?

Ideasta yritykseksi

Haastattelussa:

Siva Parlar, yrittäjä, Vöner-tuotteen kehittäjä

Aino Havia, yrittäjä, Puhdas muisto

Maria Korpisalo, yritysneuvoja, Helsingin kaupunki

Bisnestä kehiin

Nuoret esittelevät yritysideansa yleisölle, asiantuntijat antavat kommentit

Paras idea palkitaan yleisöäänestyksellä

Tutustu vieraisiimme

Vierailija

Siva Parlar, yrittäjä

Helsinkiläinen ravintoloitsija Siva Parlar tunnetaan kasvipohjaisen kebabin eli Vönerin kehittäjänä. Vegaanisesta Vöneristä on vuosien aikana tehty useita hittituotteita, joita myydään ympäri Suomea kaupoissa ja ravintoloissa ja joita viedään ulkomaille asti. Siva on idearikas yrittäjä, joka haluaa tukea nuoria yrittäjiä. Helsingin yrittäjät palkitsivat Sivan Vuoden helsinkiläinen nuori yrittäjä -palkinnolla vuonna 2022.

Vierailija

Aino Havia, yrittäjä, Puhdas muisto

Aino Havia on 19-vuotias yrittäjä Pirkanmaalta. Aino Havian ja hänen ystävänsä Ursula Liehun yritys Puhdas muisto puhdistaa hautakiviä Etelä- ja Keski-Suomen alueella. Aino ja Ursula toimivat aluksi 4H-yrittäjinä, tänä vuonna kevytyrittäjinä.

Vierailija

Maria Korpisalo, yritysneuvoja, Helsingin kaupunki

Maria Korpisalo on määrätietoinen ja ihmisläheinen yrittäjyysvalmentaja ja yrittäjä. Korpisalo opettaa yrittäjyystaitoja ja valmentaa aloittelevia yrittäjiä. Hän jakaa tietoa yrittämisestä ja kannustaa yrittäjiä yrittämään rohkeammin. Suomen yrittäjät ovat palkinneet Korpisalon yrittäjäesimerkin tarjoamisesta nuorille. Nuorten yrittäjien valmentaminen on Korpisalon intohimo.

Juontaja

Roni Back, tubettaja

Roni Back on todellinen superstara, suunnannäyttäjä ja yrittäjä itsekin. Hän on ylivoimaisesti Suomen katsotuin tubettaja yli puolella miljoonalla Youtube-seuraajallaan. Roni on vastuullinen vaikuttaja, ja hänen ajankohtaiset videonsa puhuttelevat nuoria sekä myös vanhempaa kohderyhmää.