Suuri kesätyöwebinaari 30.3.2022

Suuri kesätyöwebinaari

30.3.2022 klo 10–11

Webinaari kokoaa asiantuntijoita ja nuoria keskustelemaan siitä, miten nuoret voisivat saada kesätyökokemusta entistä paremmin ja helpommin. Annamme vinkkejä nuorille kesätyön hakemiseen ja organisaatioille nuorten palkkaamiseen.

Webinaarin juontaa Lauri Vaisto Duunitorilta. Paneelissa on mukana keskustelemassa K-ryhmän rekrytointipäällikkö Ilona Castrén, Duunitorin rekrytointi- ja sisältöasiantuntija Lotta Viljamaa, 4H:n toimitusjohtaja Tomi Alakoski ja 4H:n kautta töitä saanut Sofie Globoderi. Kuulemme webinaarissa myös viime kesänä työllistyneiden nuorten tarinoita. Webinaari lähetetään suorana K-Kampukselta Helsingistä.

Maksuton webinaari on suunnattu kesätöiden hausta kiinnostuneille nuorille, koululuokille, opettajille, oppilaitoksille ja nuorten työllistämisestä kiinnostuneille työnantajille. Paneelin aikana on mahdollisuus esittää kysymyksiä chat-toiminnon kautta. Suuren kesätyöwebinaarin järjestävät yhteistyössä 4H, K-ryhmä ja Duunitori.

Webinaarin tallenne

Ohjelma

Tervetuloa

Kesätyötarina

Jenna Parkkinen sai kesätöitä K-Supermarket Laukaasta vuonna 2021.

Paneelikeskustelu osa 1

Katse työnantajiin: kuinka voimme tukea nuorten työllistymistä?

Kesätyötarina

Niklas Nauha sai kesätöitä Laukaan Tupaswillasta vuonna 2021.

Paneelikeskustelu osa 2

Kesätyönhakukokemuksia ja -vinkkejä nuoren näkökulmasta. Miksi aktiivisuus kannattaa?

Loppusanat

Tutustu panelisteihimme

Panelisti

Sofie Globoderi, 4H:n kautta työllistynyt ysiluokkalainen

15-vuotias Sofie valmistunut kerhonohjaajaksi 4H:n kautta. Hän on ohjannut ruoanlaittoaiheisia 4H-kerhoja ja ollut 4H:n kautta keikkatöissä viime kesänä ja syksynä. Tällä hetkellä hän on Ysit töihin -toiminnan kautta työelämäkoulutuksessa ja pikaruokaravintolassa töissä koulun ohella.

Panelisti

Ilona Castrén, rekrytointipäällikkö, K-ryhmä

Ilona vastaa K-ryhmän rekrytoinneista. K-ryhmä on iso nuorten työllistäjä ja pelkästään kesätyöntekijöitä on vuosittain tuhansia. "Haluamme tarjota nuorille mahdollisuuksia ensimmäisiin työpaikkoihin ja varmistaa, että kesätyöstä jää palkan lisäksi käteen mukava kokemus."

Panelisti

Lotta Viljamaa, rekrytointi- ja sisältöasiantuntija

Lotta Viljamaa on Suomen suurimman työnhakupalvelun rekrytointi- ja sisältöasiantuntija. Lotalla on laajaa kokemusta rekrytoinnista ja HR-työstä sekä nuorten ja opiskelijoiden työnhaun tukemisesta.

Panelisti

Tomi Alakoski, toimitusjohtaja, Suomen 4H-liitto

Tomi on luotsannut 4H-järjestöä vuodesta 2017 lähtien. 4H-järjestön tekemä nuorten työ- ja yrittäjyyskasvatus on Tomin mielestä yksi Suomen menestystekijöistä tänä päivänä ja tulevaisuudessa.

Juontaja

Lauri Vaisto, strateginen konsultointi, Duunitori

Lauri vetää Duunitorin strategisen konsultoinnin palveluja ja käy työssään jatkuvaa keskustelua Suomen suurimpien työnantajien HR-, markkinointi-, viestintä- ja liiketoimintajohdon kanssa. Laurin erityisalaa ovat bränditutkimus, viestinnän ja markkinoinnin konseptointi sekä johtajuuden rooli kestävän työntekijäkokemuksen rakentumisessa