Täytä veroilmot niinku Cha Cha Cha! – verotuksen vinkki-ilta 4H-yrittäjille 22.3.2023

Veroilmoitusten jättöaika lähenee! Revitkö hiuksia päästäsi veroilmoitusta tehdessä? Meneekö sormi suuhun yrityksesi veropapereita pyöritellessä? Ei hätää, saat vastauksen moniin 4H-yrittäjää koskeviin verokysymyksiin verotuksen vinkki-illassa.

Huom. tapahtumaa ei järjestetä vuonna 2024. Verottajan esityksen sekä muita ohjeita veroilmoituksen tekemiseen löydät 4H-akatemian tehtävästä 4H-yrittäjä ja verotus.

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla kuulemaan ajankohtaiset vinkit 4H-yrityksen veroasioihin Teams-webinaariin keskiviikkona 22.3.2023 klo 17.30–19.00. Paikalla kiperiin kysymyksiin ovat vastaamassa Verohallinnon asiantuntijat Petri Savolainen ja Samu Salmi. Tilaisuudessa pääset esittämään kysymyksiä chatissa. Vinkki-ilta on suunnattu 4H-yrittäjille, yritysohjaajille ja 4H-yhdistysten toimihenkilöille.

Vinkki-illassa pureudutaan 4H-yrittäjän veroasioihin, veroilmoituksen laatimiseen ja sen aikatauluihin. Vinkki-illan jälkeen olet oppinut verotuksesta mm. seuraavat asiat:

  • Veroilmoituksen täyttäminen ja aikataulu (henkilökohtainen ja elinkeinotoiminnan veroilmoitus)
  • Kulujen vähentäminen verotuksessa
  • Matkakulujen ilmoittaminen verotuksessa (esim. auto tai mopo)
  • Mikä on kotitalousvähennys
  • Mikä on tulorekisteri
  • Tositteiden säilyttäminen
  • Mitä pitää ottaa huomioon, kun toimii 4H-yrittäjänä kesätyön ohessa
  • Mitkä asiat vaikuttavat verojen määrään

Ohjeet ilmoittautumiseen

1. Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevan linkin kautta

2. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi osallistumislinkin ja kalenterikutsun (tarkasta myös roskapostit). Laitathan itsellesi päivämäärän ylös, emme lähetä tilaisuudesta muistutusviestiä!

3. Jos osallistut tilaisuuteen puhelimellasi, lataa maksuton Teams-sovellus hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Teams ei toimi puhelimen verkkoselaimella.

4.Tule tapahtumapäivänä paikalle ajoissa. Näin pääset testaamaan, että tekniikkasi toimii ja ehdit mukaan hyvissä ajoin.

Lisätietoja vinkki-illasta

4H-liiton Kehityspäällikkö Sirkka Suomäki
sirkka.suomaki@4h.fi
+358 40 534 6361

Lisätietoja 4H-yrittäjän verotuksesta löydät 4H-akatemiasta.